RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

søndag 2. september 2012

Demonglass - En humoristisk smakebit på søndag.

Nå følte jeg behovet for å lese litt fantasy/paranormal romance for unge voksne, med en dasj humor. Da føltes det helt passende å plukke ut Demonglass av Rachel Hawkins fra bokhylla. Det er over to år siden jeg leste første boken i denne trilogien, så det var jammen meg på tide at jeg fortsatteSmakebit fra s.10:


Jeg er ikke fan av bokomslaget,
men historien liker jeg!
Denne episoden foregår inne på rektors kontor...
...before I could press the issue, Dad tossed the folder down on Mrs. Casnoff's desk and said, "Quite an impressive file you've amassed, Sophia." Clasping his hands, he added, "If Hecate offered classes in complete mayhem, I have no doubt you'd be valedictorian."
Valedictorian, er ikke det et fantastisk ord? Jeg liker det. Nå skal jeg lese litt til før det er natten, og enda en bursdagsfeiring i morgen. Jeg liker IKKE å bake, det er likeså godt å bare innrømme det i full offentlighet.

Svensk, dansk eller norsk blogger? Alle er velkomne til å delta(eller bare lese om man heller vil det) på denne ukentlige bloggutfordringen . Oppdag spennende bøker og finn nye bloggfavoritter.


Bli med på denne ukentlige utfordringen du ogsåhvordan delta på en "En smakebit på søndag"?
  • Skriv en bloggpost hvor du deler noen setninger fra boken du leser nå og alt annet du måtte ønske å si om boken(eller bøker ;)). OBS! Vennligst ingen spoilere. Legg inn linken til ditt innlegg her for å få besøk av andre "En smakebit på søndag"-deltakere.
  • Twitrer du postene dine så bruk gjerne hastagen #smakebit.
  • Utfordringen er inspirert av den engelske bloggen Should Be Readings faste utfordring Teaser Tuesday.  









 Om bloggeren
Mari elsker bøker(selvsagt!) og har blogget her siden sommeren 2008. Hun håper noe av sin leseglede kan smitte over på andre.

Det er ikke bare bøker som Mari er lidenskaplig opptatt av, hun er en nysgjerrig sjel og hva er vel en mer naturlig for en nysgjerrigper enn å beskjeftige seg med slektsgranskning? Barns sikkerhet i bil er et annet tema som ligger hennes hjerte nært og Mari står bak den prisbelønnende bloggenSikring av barn i bil.

Til daglig er Mari småbarnsmor(kanskje kan hun kalles en mammablogger?) og ansatt på kontor i et elektrikerfirma.

19 kommentarer:

  1. Jag tror jag hört talas om både författare och bok. Det låter väldigt spännande!

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er morsomt og til tider spennende :)

      Slett
  2. Spennende smakebit:-) Lykke til med kakebaking og bursdagsbesøk i dag.

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk :) Heldigvis slapp jeg unna en del kakebaking ved å servere is og vafler(det var visst igjen nok kaker fra barnebursdagen fant jeg ut av) :D

      Slett
  3. Det låter som en läsvärd bok. Varför gillar du inte omslaget? Jag tyckte det var lite läckert;-) Lycka till med födelsedagsfirandet. Och bakningen...

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk, takk :) Jeg vet ikke helt, det er noe med jenta på omslaget som får det til å se helt feil ut i mine øyne.

      Slett
  4. Morsomt :-) Det var et fint tips til en serie jeg må titte nærmere på :-) Ha en rikitg fin søndag!

    SvarSlett
    Svar
    1. Så bra at du vil se nærmere på den, Astrid Terese :)

      Slett
  5. Likte veldig godt de bøkene.. Morsomt med litt humor i :D Gleder meg til og lese 3èren :D

    SvarSlett
  6. Hehe, det var en morsom smakebit. :) Lykke til med bakingen selv om du ikke liker det (i motsetning til meg, som elsker det). Ha en strålende dag videre!

    SvarSlett
    Svar
    1. Så heldig du er som elsker å bake, Julie. Skulle ønske baking var blant fritidssyslene jeg likte.

      Slett
  7. Takk for smakebiten!:)Er heller ikke så god til å bake kaker,blir ofte til at de ser litt rar ut:) Men muffinser der imot mye morsommere å bake, sjelden de feiler:) Ønsker deg lykke til med baksten og ha en fin feiring!:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg bakte et lite lass med muffins til barnebursdagen, men jeg jukset litt vel og merke. Røren kom i pulverform fra Regal eller Toro ;)

      Slett
  8. Bra og morsomt smakebit.:) Liker også ordet valedictorian:)Håper bursdagsfeiringen og kakebakingen gikk bra:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Heldigvis gjorde gikk det flott, det viktigste er vel egentlig å ha en hyggelig dag sammen med familien tenker jeg(trøster jeg meg med ;)).

      Slett
  9. Valedictiorian var et nydelig ord ja! Men nå skal jeg avsløre litt manglende engelskkunnskap og spørre deg; hva betyr det? :) Ha en fin søndagskveld, Mari!

    SvarSlett
    Svar
    1. Det er en dyktig elev, som har svært gode karakterer, det er vel det de mener i denne sammenhegen. En valedictorian er vel egentlig en av de beste elevene som blir plukket ut til å holde tale ved graduation.

      Hvis noen har innvendinger til min forklaring så rop ut :)

      Slett
  10. Fint at Forfatter Karen spurte deg hva det betydde, da fikk jeg svar jeg også! Fint ord ja! Jeg har aldri prestert å være en valedictorian over lengre tid, fornøyelsen kom og gikk da jeg satt på skolebenken. Jeg lurer spent på om jeg har forstått ordet og brukte det rett nå, hehehe.

    Jeg må si meg enig med Lotten også, jeg synes ikke omslaget var så verst. Smaken er som baken!

    Heidi

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.