RSS facebook facebook facebook

Velkommen!

Leseeksemplar fra forlag merkes reklame ihht. Forbrukerrådets retningslinjer, selv om bloggeren ikke mottar betaling eller har reklameinntekter.
hex hall

Forfriskende edru etterforsker

Du vet den følelsen man kan få når man er ute å går alene i mørket. Kanskje er det noen der bak deg som følger med fra skyggene.

hex hall

Når det koker i hodet

Synne er mer enn sin ADHD, så kanskje er det best å holde enkelte ting skjult?

Søk

lørdag 6. september 2014

Praha baby!

Helgen har blitt/blir tilbrakt i Karous(Daughter of Smoke & Bone av Laini Taylor) hjemby, Praha, hovedstaden i Den Tsjekkiske Republikk(Tsjekkia). Derfor sender jeg dere nok en gang til min utrolig dyktige vikar, Astrid Terese(www.astridterese.no), for søndagens smakebiter. Tusen takk Astrid Terese! :)

Kanskje er det Akiva som står på Karlsbroen?




9 kommentarer:

  1. Vilken tjusig bro, ha det bra
    Mia

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, den var vakker. Uheldigvis fikk vi ikke ruslet over, vi kjørte båt under den. Det er en by jeg gjerne vil besøke igjen, og da VIL jeg rusle over broen.

      Slett
  2. Svar
    1. Tusen takk, Anita :) Har du vært der? Nå er vi hjemme igjen, men vi har bestemt oss for at vi må tilbake igjen senere.

      Slett
  3. Svar
    1. Tusen takk, Lene. Det var et supert og slitsomt opphold med mye trasking ;) Det er så mye å se på.

      Slett
  4. Kos deg. Har selv vært i Praha to ganger. Meget vakker by, spesielt om kvelden.

    SvarSlett
    Svar
    1. På fredag tok vi fløybanen opp til en restaurant som lå litt i høyden, Nebozízek het den. Der var det vakker utsikt over byen. Kanskje har du vært der. Vi kom igjen natt til mandag. En by som helt klart er verdt både et, to, tre og kanskje flere besøk :)

      Slett
  5. Du MÅ komme deg over broen og se på alt som selges av alle mulige saker! Mengder av kunstnere som har laget smykker, bilder og mye annet spennede. Det ble med mange julepresanger derfra!

    Kjente jeg virkelig savnet Praha når jeg så Karlsbroen. Fikk litt for liten tid der, så skal definitivt tilbake en gang! Jeg er overbevist om at jeg så Karou to ganger mens jeg var der, to ganger passerte ei jente med blått hår meg ;)

    SvarSlett

Hyggelig at du tittet innom bloggen min. Jeg håper du fant noen bøker du fikk lyst til å lese.